De website van Anette Oyevaar

 

Even voorstellen

Mijn naam is Annette Oyevaar..

Naast mijn werk als vakleerkracht bewegingsonderwijs in cluster 3 onderwijs ben ik afgelopen voorjaar gestart met mijn eigen bedrijfje Aootjes.

Vanuit een passie voor materialen maak ik handgemaakte unieke producten. Oude materialen recycle ik en combineer ik met nieuwe materialen. Er is zoveel wat met een nieuw jasje weer up to date is of waarmee je een origineel nieuw product kan maken. Ik hoop met mijn creaties veel mensen een mooi product te kunnen geven, een product wat geschiedenis heeft en een product wat leeft doordat het bewerkt is.  Met mijn verbeelding geef ik het product kleur.

Materialen waar ik op dit moment veel mee werk zijn;  wollen dekens, zeilen van boten, spijkerkleding, oude jute koffiebonenzakken, tafelzeil en leer. Ideeën ontstaan doordat materialen samenkomen. Zo krijgt een tablethoes een gezicht door een mooie knoop en veter als afsluiting te gebruiken en krijgt een wollen kussen dit door een mooie rotanknoop en een afwerking met een oranje draad.

Sommige materialen hebben een emotionele waarde voor iemand, bijvoorbeeld de wollen deken van je oma of je moeder. Een mooie herinnering aan je oma of moeder kan dan die theemuts van een zelfde wollen deken zijn. Maar ook kun je een mooie deken maken van dierbare materialen zoals truien en vesten, bijvoorbeeld als cadeau voor je dochter die op zichzelf gaat wonen.  In opdracht verzorg ik graag een dergelijke herinnering.

Wees welkom in de webwinkel en geniet net als ik van alle mooie dingen die je kan maken. Heeft u vragen over een product of anders, schroom dan niet om contact met mij op te nemen via de mail.

Annette Oyevaar