De website van Anette Oyevaar

Nieuw product in de winkel: wollen jas!

Van een oude wollen deken kun je ook een mooie wollen jas maken. Deze wollen jas heb ik voor mezelf gemaakt. Lange tijd ben ik op zoek geweest naar een geschikt patroon en met deze jas heb ik gekeken of het aan al mijn wensen voldoet en of de wollen deken er geschikt voor is. Door een jas voor mezelf te maken heb ik uitgezocht hoe de naden verwerkt moeten worden dat de jas comfortabel draagt. Verder heb ik gekeken of het nodig is om er een voering in te zetten, dit bleek echter overbodig want de wind waait er niet zomaar recht doorheen. Tot slot wilde ik weten hoe de jas zich gedraagt in de regen. Dit valt ook reuze mee, je blijft er nog lange tijd goed droog in omdat de druppels op de jas blijven liggen, wol is natuurlijk ook vet. De schapen lopen er ook niet snel bij als een verzopen katje! Allemaal vragen die ik eerst uitgezocht wil hebben voordat ik een product in de etalage zet. Maar ik ben tevreden. Dit patroon is geschikt voor een wollen deken. De oude deken moet wel kwalitatief goed zijn en niet kaal geworden zijn bijvoorbeeld en het moet een wat grotere maat deken zijn, anders heb ik niet genoeg. Deze jas kan ik voor u maken in opdracht, vandaar dat u de jas niet vindt tussen de producten. De eerste opdracht is al binnen zelfs. Superleuk.

Wilt u ook een zo’n mooie unieke handgemaakte gerecyclede jas? Mail of bel (06-42989747) mij dan en geef aan van wat voor kleuren uw houdt. Ik ga dan op zoek naar een mooie geschikte deken en maak voor 125 euro deze unieke jas voor u.

 

Nog geen commentaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *