De website van Anette Oyevaar

Aootjes 2018

Een nieuw jaar is aangebroken en nieuwe plannen zijn er gemaakt. Ik hoop toegelaten te worden tot het Festival Pure Passie in Ede. Dit festival wordt gehouden op zaterdag 25 augustus op het landgoed Kernhem.  Naast de verkoop van mooie handgemaakte producten is er ook straattheater, muziek, dans en een knutselfabriek voor kinderen. Mijn plan is om een workshop aan te bieden voor de kinderen waarbij ik de elementen straattheater, muziek en dans met knutselen combineer in de vorm van poppenkast spelen met een eigen gemaakte sokkenpop. Verder wil ik twee dagen deel gaan nemen aan de Doesburgse Kadedagen. Dit is een sfeervolle markt aan de IJsselkade in het najaar. Veel collega’s met prachtige handgemaakte producten staan daar in het weekend van 22-23 september. Daarnaast blijf ik ook staan op de Molenmarkt in Giesbeek met Pinksteren en neem ik misschien weer een keer deel aan de Wijvenkraam in Arnhem in het voorjaar.

Nieuw dit jaar is dat ik een knutselclub voor kinderen wil gaan opzetten hier in Giesbeek en ik wil gaan kijken of ik een concept kan bedenken voor verjaardagsfeestjes waar knutselen het thema is. De knutselclub zal 1x in de maand op woensdagmiddag plaats gaan vinden.

Eerst echter zal het jaar in het teken staan van herstellen van een tweede knie operatie. In het voorjaar ben ik echter weer mobiel genoeg om al mijn plannen te gaan realiseren.

2018; ik heb er zin in!

 

Nog geen commentaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *